*** Skincare Treatment:   €55,-

Een huidverzorgende behandeling op maat, aangepast op uw huidtype.

Er wordt gekeken naar welke producten en behandel methode het meest geschikt zijn voor uw huid en wat uw wensen zijn.

In deze behandeling wordt er gewerkt met de Basisserie, Blue Line serie of de Tea Time lijn.

In de behandeling wordt uw huid gereinigd d.m.v. een oppervlakte- en diepte reiniging, wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd*, worden onzuiverheden verwijderd, de wenkbrauwen bijgewerkt, , wordt er een werkstof in de huid gemasseerd, masker en tot slot een afsluitende verzorging.

**** Wellness Treatment:   €65,-

De behandelingen zijn gericht op specifieke huidverzorgingsbehoeften in ieder jaargetijde en de daarbij horende actieve ingrediënten (werkstoffen) die de huid ondersteunen in het betreffende seizoen.

Ook speelt de geurbeleving een grote rol in deze behandeling.

In de behandeling wordt uw huid gereinigd d.m.v. een oppervlakte- en diepte reiniging: peeling & effect, worden onzuiverheden verwijderd, de wenkbrauwen bijgewerkt, , wordt er een werkstof in de huid gemasseerd, kunt u ontspannen van een uitgebreide gezicht-, hals- en decolleté massage en tot slot een afsluitende verzorging.

***** Ultimate Stemcell Treatment:   €65,-

Anti-Aging huidverbeterende behandeling die helpt bij het in stand houden en verbeteren van de stamcel-functie, laat de huid er langer jeugdig, vitaal en glad uitzien.
Hoe eerder je start met het ondersteunen en stimuleren van het natuurlijk herstelsysteem van de huid, des te langer is hij in staat om actief en effectief te zijn.


In de behandeling wordt uw huid gereinigd d.m.v. een oppervlakte reiniging, de wenkbrauwen bijgewerkt, wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd*, een diepte reiniging d.m.v. een milde fruitzuur peeling, wordt er een werkstof in de huid gemasseerd, masker, uitgebreide gezicht-, hals-, en decolleté massage en afsluitende verzorging.

BODY & FACE WELLNESS TREATMENT: €47,50

Een behandeling waarbij u kunt ontspannen van heerlijke massages van de rug en het gezicht en waarin ook de huid wordt verzorgd. 2 in 1 dus!

De behandeling bestaat uit een rug-, nek-, schoudermassage, oppervlakte reiniging van het gelaat, massage gezicht-, hals-, en decolleté, masker en tot slot een afsluitende
verzorging.

*** TEENAGE TREATMENT: (t/m 17 jr)  €32,50

Voor tieners is een gezichtsbehandeling vaak geen overbodige luxe. Veel jongeren krijgen  in de puberteit te maken met jeugdpuistjes en een onzuivere huid. Het is dan goed om je huid al af en toe te laten reinigen en verzorgen door de schoonheidsspecialiste. 

Waar de behandeling uit zal bestaan:

In de behandeling wordt de huid gereinigd d.m.v. een oppervlakte- en diepte reiniging, onzuiverheden worden verwijderd OF de wenkbrauwen worden geharst/geëpileerd en tot slot een afsluitende verzorging.

 

*Mits uw huidconditie dit toelaat.

**Wilt u bijvoorbeeld uw wenkbrauwen verven of bovenlip harsen? Dat kan! De kosten zijn €6,- per onderdeel.

Contact

Bel, app of mail ons!
Wilt u langskomen in de salon? Neemt u dan graag eerst contact met ons op.
Tel: 0628665341
Mail: info@katwijkseschoonheid.nl